top of page

Cu ce te ajută când admiri un om de succes


Modelarea este un proces care apare in dezvoltarea noastra inca din copilarie, cand in mod inconstient copiem atitudinea, comportamentele, credintele si valorile parintilor si mai tarziu si a altor persoane din mediu.


Acest proces se manifesta de-a lungul vietii noastre si fara sa ne dam seama, cand simtim un fel de admiratie pentru anumite persoane din viata noastra, ne inspiram din comportamentele lor,pentru ca asa subconstientul nostru presupune ca vom avea succes.


Modelarea este o tehnica NLP (Neuro Linguistic Programming) cu ajutorul careia se realizeaza harta comportamentelor de succes a altor oameni.


Cand observam ca o persoana are realizari, avem cateva variante: ne apucam si noi de acea activitate si o practicam ani buni ca sa ajungem la acelasi nivel de performanta, sau modelam acea persoana si descoperim care este acel unic lucru, particular lui, diferit la el fata de ceilalti si care il ajuta sa obtina excelenta in activiattea lui.


O varianta propusa de noi, este sa te alaturi unei comunitati care rezoneaza cu tine si in care poti sa gasesti sprijin in ceea ce vrei sa faci, gasesti resurse si oameni potriviti cu tine.


Daca ai nevoie de sustinere, noi, la Restart Camp, avem solutii potrivite pentru tine si te asteptam la #ConsultantaPersonalizata, fix pe nevoile tale. Detaliile le gasesti aici: click

Iar daca ai nevoie de un #CuponDeReducere, de peste 50% te asteptam la unul din cursurile gratuite si extrem de interesante ale noastre - vezi detalii pe site, la sectiunea Cursuri.


bottom of page