top of page

Evită din start pierderile



Ce este un plan? Dar ce este un plan de afacere? Acesta este un document scris in care trebuie sa pui toate ideile tale despre cum va fi afacerea ta profitabila, in cat timp, cum te promovezi si cui te adresezi, care este avatarul clientului, cum comunici cu acesta pe limba lui si multe alte amanunte.


#PlanulDeAfacere poate avea o versine scurta, dar si una mai stufoasa, depinde de tine, cat de mult vrei sa mergi in detaliu, inca de la inceput.


O schita cu principalele activitati este buna si pentru persoanele care nu vor sa planifice si nu lucreaza pe obiective. De ce? Le salveaza bugetul, prin faptul ca isi permit sa faca greseli pe hartie ci nu in realitate. Suna bine?


Cum ar fi sa eviti, inca din start, destul de multe dezamagiri si pierderi in asa fel incat sa pleci la drum echipat, cu ceea ce ai nevoie, catre succes in afacerea ta viitoare?


Noi, la Restart Camp, avem solutii potrivite pentru tine si te asteptam la #ConsultantaPersonalizata, fix pe nevoile tale. Detaliile le gasesti aici: click

Si daca ai nevoie de un #CuponDeReducere, de peste 50%, te asteptam la unul din cursurile gratuite de la sectiunea Cursuri de pe site-ul nostru.



bottom of page