top of page
HOME
site nou rc (138.093 x 103_edited.jpg
logo restart camp alb_edited.png

Proiectul a luat naștere pe 28 mai 2020. De atunci a impactat mii de români din țară și de peste granițe

TOTUL A ÎNCEPUT...
LA ÎNCEPUTUL PANDEMIEI

Alina Anghel și Dora Brăhaiță s-au cunoscut în cadrul unui proiect de voluntariat, cu doar câteva luni înainte de începerea pandemiei. Intervalul de timp care a urmat a adus schimbări profesionale neașteptate în viața amândurora.

 

După ani de experiență în Managementul Resurselor Umane, Dora a intrat în șomaj tehnic la începutul pandemiei, riscând să ajungă din postura de angajat în cea de candidat pe piața muncii, similar multor români la vremea respectivă. În același timp, Alina era în poziția de antreprenor, cu toate business-urile în pericol, deoarece aparțineau unei industrii ieșite din focus în perioada pandemiei - Employer Branding.

 

Acela a fost momentul în care Dora și Alina au început să discute tot mai serios despre ceea ce se întâmpla pe piața muncii și cea de business din România, primind din ce în cce mai multe feedback-uri de la oameni care se confruntau cu situații similare și nu știau cui să ceară ajutor. Împreună au creat proiectul RESTART CAMP, venind în întâmpinarea celor care se aflau într-un moment de cumpănă profesională sau într-un impas cu propriul business. Proiectul a reușit încă din primele luni să ajute mii de români din țară și din afară, să-și recapete încrederea în sine că pot realiza lucruri pe care anterior nu le credeau posibile, să devină mai atractivi în fața angajatorilor și să învețe competențele profesionale cerute în meseriile prezentului / necesare stabilizării business-ului propriu.

TOTUL A ÎNCEPUT...
LA ÎNCEPUTUL PANDEMIEI

Restart Camp a fost gândit ca un teren de antrenament și testare, cu un index complex de trainiguri și experiențe practice, menite să familiarizeze pe ORICINE cu domenii certe de actualitatea pieței muncii și de business. Mai mult, într-o eră a învățării pasive, cu cursuri video înregistrate sau live, dar în care nu poți interacționa prea mult cu cei de la care vrei să preiei cunoștințe, Restart Camp aduce metode de învățare cu adevărat interactive, alături de mentori cu experiență care profesează zi de zi ceea ce predau și cu care oricine poate învăța mai departe prin practică reală, nesimulată, de acasă, în timpul liber.

 

Proiectul a luat naștere pe 28 mai 2020, iar de atunci a impactat mii de români din țară și de peste granițe. Dacă acesta este ceea ce căutai de mult, te așteptăm să vii alături de noi să începem să te ajutăm și pe tine să îți atingi visul în următoarele 6 luni!

MESAJ DE LA FONDATORI

Dora Brăhaița

Co-Fondator Restart Camp

”Pot să mărturisesc că eu însămi am trecut printr-o situație incertă când, înainte să demarăm proiectul, în mai 2020, piața muncii era plină de nesiguranță iar eu eram în șomaj tehnic. Acest proiect aduce posibilitatea de practicare pentru cei ce au nevoie să adauge experiență în CV, să fie mai atractivi în fața angajatorilor viitori sau chiar a celor actuali.

 

Dora

Alina Anghel

Co-Fondator Restart Camp

”Și eu ca antreprenor am trecut prin momente de cumpănă înainte să demarăm acest program, când toate business-urile mele făceau proiecte care nu mai erau necesare în piață la momentul respectiv. Am creat acest program pentru antreprenorii și freelancerii care au nevoie de un teren de învățare, antrenament și de testare, astfel încât să nu fii nevoit să faci experimente pe business-ul propriu.”

Alina

CE NE GHIDEAZĂ

CUM TE POȚI IMPLICA

bottom of page