RESURSE PENTRU TINE
DE LA PARTENERI

Pe această pagină vei găsi constant informații despre partenerii care s-au alăturat proiectului și îl susțin prin resurse și sponsorizări. Susținerea acestor companii face posibilă extinderea proiectului la nivel național și informarea ta.

COMUNITĂȚI ONLINE
PENTRU PROFESIONIȘTI

Untitled design.png

Banometru este programul gratuit care îți oferă sprijinul unui coach financiar pentru a crea și urma un plan potrivit ție. Ai acces la cursuri ușor de înțeles, susținerea unei comunități prietenoase ca să-ți păstrezi motivația și resurse practice pentru a ajunge la o relație echilibrată cu banii.

Programul Banometru oferă resurse gratuite precum sesiuni individuale de coaching (1 la 1), unde participanții beneficiază de sprijinul unui coach financiar pentru a crea și urma un plan potrivit lor, dar și sesiuni de grup, pentru echipe sau comunități.

De asemenea, beneficiarii au acces la cursuri ușor de înțeles (Cât valorează o oră din viața ta?, Bugetul personal, Transformă-ți abilitățile în bani, Matematica unui credit etc.) și ateliere (Strategii de făcut bani acasă, 5 pași simpli către sănătatea financiară, Cum gestionăm crizele financiare în cuplu etc.) și devin parte dintr-o comunitate prietenoasă, având la dispoziție și resurse practice online (Modele de bugete, Calculatoare de economisire și creditare, Dicționar de produse financiare etc.) pentru a ajunge la o relație echilibrată cu banii.

Impactul Banometru asupra sănătății financiare a beneficiarilor a fost recunoscut și recompensat prin primirea distincției GOLD https://www.facebook.com/INGWebCafe/posts/4459056234126072 la categoria Educație Financiară din cadrul Community Index, primul și singurul index pentru programe și proiecte de investiții comunitare din România.

Website: www.banometru.ro

Comunitate facebook: https://www.facebook.com/groups/2404851123134903.

Logo 5 MINUTE DE EDUCATIE FINANCIARA.webp
5 minute de Educație Financiară


DESPRE:

5 minute de Educație Financiară este o comunitate ce contribuie la dezvoltarea educației financiare din România, punând la dipoziție informații valoroase, atât despre modalitățile de economisire eficient, cât și despre îmbunătățirea stilului de viață.

CUM TE POATE SUSȚINE:

 • Pentru că România se află pe ultimul loc în UE din punct de vedere al educației financiare, 5 minute de Educație Financiară își propune să aducă un plus de valoare pe acest segment, prin intermediul unor întâlniri personalizate pe diverse teme:

 • Gestionarea eficientă a bugetului

 • Metodele potrivite de a economisi și de a investi

 • Închiderea creditelor

 • Susținerea copiilor pentru un viitor mai bun

 • Planificarea și atingerea obiectivelor financiare

 • Siguranța financiară pe parcursul vieții

 • Retragerea fără griji din activitate

Sunteți curioși să le urmăriți activitatea? Atunci vă invităm să îi urmăriți pe pagina de facebook: 5 minute de Educatie Financiara.
logo she is mom.png
She is MOM
DESPRE:

She is MOM este o platformă creată de femei pentru femei, cu misiunea de a le pregăti pe acestea în cariera lor profesională, dar nu numai. 

 

CUM TE POATE SUSȚINE:

VIZIBILITATE - prin crearea unui profil complet în platforma She is MOM ajută femeile să își găsească jobul pe care și-l doresc, prin crearea unui brand puternic de angajat și prin promovrea către companiile partenere.
MENTORAT - cu o echipă formată din peste 50 de specialiști din domenii variate: HR, Marketing, Financiar, Management, Antreprenoriat, IT, Psihologie, Coaching, oferă mentorat pentru femeile care își doresc să avanseze îin carieră, să își schimbe domeniul de activitate, să devină antreprenor sau au nevoie de ghidaj într-o situație personală.
BENEFICII - peste 30 de beneficii aduse în comunitate: cursuri în diferite arii de business, servicii de sănătate, dezvoltare personală, activități recreative, nutriție, activități sportive, parenting - membrele comunității beneficiază de discounturi considerabile sau chiar servicii gratuite.

 

Devino membru SHE IS MOM și ai acces la: o ședință de mentorat gratuită, toate beneficiile din comunitate și consultanță pe toată durata procesului de angajare!

Logo Tried & Tested.png
Tried & Tested
DESPRE:

Oferim o gamă completă de servicii de proiectare și consultanță în domeniul securității afacerii cu privire la date personale și confidențiale, informații de utilizare internă, informații clasificate (naționale, NATO, UE), audit de certificare ISO, analize de risc și alte componente necesare atât companiilor mari, cât și celor mici.

- GDPR - implementarea politicilor (site-ul web, procedurile interne, documentele necesare, accesul angajaților etc.)
- Analiza riscurilor pentru informații confidențiale
- Audit pentru certificarea ISO27001 a companiei
- Implementarea măsurilor pentru obținerea aprobării securității industriale
- Planificarea implementării măsurilor, crearea procedurilor, stabilirea nevoilor specifice
- Configurarea computerului sau a sistemelor de management fizic (pentru înregistrarea activității fiecărei persoane implicate)
- Planificarea și analiza protecției pentru prevenirea pătrunderii de la entități externe fără autorizație
- Planificarea achizițiilor pentru echipamente și materiale pentru a asigura protecția
- Identificarea amenințărilor din interior

 

COMUNITĂȚI ONLINE
PENTRU STUDENȚI

logo liga etc.png
Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații
DESPRE:

LSFETc este o organizație non-guvernamentală și are ca scop principal reprezentarea studenților pe plan Universitar, național și local. 👨‍🎓

 

CUM TE POATE SUSȚINE:

Pe lângă reprezentarea studenților, Liga ETc se ocupă de super proiecte, cum ar fi:

 • Electronics Summer University, universitate de vară dedicată elevilor de clasa a 11-a

 • Networking and Electronics Workshop, proiect care urmărește integrarea studenților în module practice prin organizarea de workshop-uri

 • Exchange, oportunitate de neratat pentru studenți unde se realizează schimbul de experiență cu între studenți din orașe diferite

 • Fii Tu Fratele Mai Mare, proiect dedicat copiilor defavorizați din centrele de plasament, unde voluntarii ligii le oferă o zi diferită, scoțându-i din monotonia cotidiană

Sunteți curioși să le vedeți activitatea? Atunci vă invităm să îi urmăriți pe pagina de facebook: LSFETc Timișoara și instagram: @ligaetc.