top of page
up learning store

consultanta individuala Analiza si Scriere Business Plan

47
367,50LEI
În stoc
1
Detalii produs

1 oră de consultanță individuală cu Aurelia Florea - Analiză și scriere Business Plan (plan de afaceri)

Pentru ce o recomandăm: Ghidaj în găsirea unei idei de afaceri potrivită, conceperea și scrierea unui plan de afacere atât financiar cu estimare de vânzări, cât și operațional cu proceduri de desfășurare a activităților. Evaluarea unui plan de afacere deja făcut. Conturare mindset orientat spre găsirea soluțiilor pentru dificultățile întâmpinate în afacerea actuală, setare și atingere obiective. Identificarea operatiunilor potrivite în implementarea proceselor și simplificarea lor. Crearea de proceduri in mod corect pentru a crește eficiența afacerii.

Durată: 1 oră

Canalul de comunicare: Zoom (conferința video cu opțiunea share screen la nevoie)

Consultant: Aurelia Florea

Expertiza consultantului: Scrierea și analiza a planului de afaceri, business analytics, Project Management, Analiză de vânzare și estimarea vânzărilor

VREI VOUCHER DE DISCOUNT?

Îți dorești să achiziționezi acest produs din Learning Store cu discount? Poți să primești un voucher de discount de peste 50% pe care să îl folosești pentru toate produsele, dacă participi la unul dintre cursurile gratuite Restart Camp. Află când are loc următorul care te interesează din serie și înscrie-te aici: https://www.restart-camp.com/despre-program. Iar dacă ești deja camper, poți cere voucherul direct trainerului tău.

Ne vedem în online!

Salvează acest produs pentru mai târziu
unnamed 1.png
unnamed 1.png

AI ÎNTREBĂRI
DESPRE
CURSURI, PRACTICĂ, VOUCHER DE DISCOUNT

SAU ALTE SUBIECTE?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct, ne poți suna oricând la 0724433667 sau ne poți scrie pe WhatsApp / Telegram la același număr.

bottom of page