top of page

Care-i treaba cu recolta


Te intrebi de ce oare nu merge, sau de ce nu ai rezultatele dorite? Si eu ma intrebam de ce imaginea din capul meu nu se suprapunea peste imaginea realitatii inconjuratoare. Unul dintre motive poate sa fie acela ca nu semanam. Da ai citit bine, nu puneam bazele a ceea ce imi doream. Eu voiam direct roadele, fara sa plantez, asa cum fac agricultorii.


Invatam multe de la natura si anume ca exista timp de semanat si timp de recoltat ceea ce a crescut dupa ce am ingrijit cu drag pamantul. La fel este si in viata, ai o idee, faci un plan de actiune, aplici planul, il modifici daca este nevoie, apoi culegi roadele, adica rezultatele.


De exemplu vrei sa ai profit mai mare in afacerea ta: Propunere: identifica caile de crestere ( produse, clienti noi, piata de desfacere noua), apoi faci un plan pentru fiecare in parte, aloci resurse financiare si umane, stabilesti cand incepi implementarea, incepi totul pas cu pas, verifici implementarea, ajustezi daca e nevoie, apoi culegi roadele. Cu cat semintele sunt mai bune ( adica ideile ) cu atat recolta e asa cum vrei tu.


Iar daca ai nevoie de sustinere, noi, la Restart Camp, avem solutii potrivite pentru tine si te asteptam la #ConsultantaPersonalizata, fix pe nevoile tale. Detaliile le gasesti aici: click

Pentru un #CuponDeReducere, de peste 50% te asteptam la unul din cursurile gratuite la care te poti inscrie din sectiunea Cursuri a site-ului nostru.


Comments


bottom of page