top of page

Orice organizație care deține un site web trebuie să posteze o politică de confidențialitate


Este obligatoriu ca orice organizație care deține un site web să posteze o politică de confidențialitate. Practic, prin acest document, organizația respectivă își transmite angajamentul vizavi de modul în care prelucrează datele cu caracter personal ale vizitatorilor.


Totodată, oferă toate elementele pentru ca aceste persoane să știe ce date li se prelucrează, în ce condiții, pentru ce periodă de timp. Politica de confidențialitate a datelor trebuie să fie accesibilă ușor pentru orice vizitator al site-ului web.


Astfel, o persoană ce vizitează site-ul nu trebuie să fie nevoită să apeleze la mai mult de două click-uri pentru a ajunge la documentul ce conține politica de confidențialitate a datelor. De asemenea, acest document trebuie să se regăsească în toate meniurile de pe toate paginile website-ului.


Sunt Oana Stancu, trainer și consultant la Restart Camp și dacă mai ai nevoie de astfel de informații pentru tine și compania ta, nu pierde cursul gratuit pe care ți l-am pregătit - Bazele GDPR și Securitatea Informației.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul 1 este gratuit.

Vezi în descriere când are loc următoarea sesiune și înscrie-te!

Avem locuri limitate!

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri #like #share #CareerRestart #BusinessRestart


bottom of page