top of page

Nu e prea saturată piața, n-ar trebui să fac #reclama în altă parte? Episodul 1



Există atât de multe agenții de publicitate pe #Facebook, atât de multe companii își fac reclame pe Facebook… De ce? Pentru că funcționează!


Este o modalitate excelentă de a ajunge la publicul dorit și de a-l inspira să ia măsuri – ce măsuri? În mod ideal, achiziționarea produselor / serviciilor.


Acum trebuie să înțelegi că nu toate milioanele de agenții de publicitate au și succes sau nu toate companiile care își fac reclamă pe Facebook au succes.


Mulți nu au reușit să înțeleagă cine este clientul lor ideal și cum să vizeze persoanele cărora doresc să le vândă – asta e una dintre probleme.


În consecință, întrebarea nu este dacă ar trebui să faci publicitate pe Facebook. Întrebarea este cum să faci publicitate corect, astfel încât să merite timpul și banii investiți.


Mai mult decât atât, dacă faci reclame pe Facebook, poți alege să le distribui automat și în #Messenger și în #Instagram. Poți face și pe #LinkedIn reclame, însă e mult mai scump.


Sunt Claudia Barabas, trainerul tău de la @Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică chiar de a doua zi, te aștept online la cursul Bazele Social Media din seria #RestartCamp.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul 1 este gratuit. Vezi în descriere când are loc următoarea sesiune și înscrie-te! Avem locuri limitate!


______________________


Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri


bottom of page