top of page

Cum aduc practica în predarea online


Cursul tau online e plin de notiuni teoretice si simti ca nu ai o abordare practica pentru a ajuta cursantii sa inteleaga conceptele predate?


Exista o serie de metode si concepte prin care poti crea un echilibru intre teorie si practica, iar printre cele mai eficiente tehnici in #PredareaOnline este #InvatareaExperientiala sau “a invata prin a descoperi”. Iata si de ce:

  • ofera cursantilor posibilitatea de a se implica activ in invatare – de exemplu, printr-o tema in care trebuie sa stranga informatii despre un nou concept predat

  • face atat teoria, cat si experienta invatarii memorabile – cursantii vor putea, astfel, sa retina materialul predat mai usor, fara a apela la memorare

  • din perspectiva cursantului, a gasi raspunsuri impreuna cu echipa sau pe cont propriu aduce cu sine un sentiment de implinire, fata de a primi, pur si simplu, informatii spre a fi retinute

  • dezvolta creativitatea cursantilor si ii pregateste pentru situatii reale, in care vor aplica notiunile invatate.

Desigur, invatarea experientiala trebuie insotita de cea teoretica, pe care o completeaza, insa in contextul dinamicii continue din #PredareaOnline, este un concept care da rezultate.


Exista o serie de tehnici si concepte pe care le poti folosi in Predarea Online, iar daca vrei si tu sa afli cum poti sa-ti dezvolti cursul de la 0 si sa comunici eficient, hai la #RestartCamp pentru suport specializat!


Daca si tu consideri ca e momentul sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare in online, te astept la o sesiune de #ConsultantaPersonalizata dupa nevoile tale. Detalii gasesti aici: click Iar pentru a beneficia si de un discount de peste 50%, participa la urmatorul curs gratuit. Vezi mai multe detalii la sectiunea Cursuri de pe site-ul nostru.

bottom of page