top of page

Sunt eficiente cursurile online?


Daca e sa ne luam dupa studii, da. Eficienta invatamantului online a fost descoperita cu mult timp inainte de pandemie, insa studiile s-au inmultit dupa debutul acesteia pentru a testa, de data aceasta atat eficienta, cat si impactul tranzitiei din offline in online. Ce este clar e ca predarea s-a schimbat. Iar schimbarea e aici “sa ramana”, gratie eficientei resimtite, in ceea ce priveste #PredareaOnline.


Iata de ce:

  • cantitatea medie de informatie asimilata este aceeasi atat pentru cursurile online, cat si pentru cele offline, conform studiilor

  • este eficienta, din punct de vedere financiar (mai putina hartie, costuri de transport anulate, sesiuni cu mai multi participanti)

  • economiseste timp (deplasare inspre/ dinspre cursuri)

  • anuleaza limitarile geografice

  • ofera flexibilitate, in ceea ce priveste programul – se pot tine concomitant oricate cursuri se doreste, intrucat acestea nu mai depind de sali.


Exista o serie de alte beneficii si aspecte care fac din #PredareaOnline o schimbare necesara, iar mai multe detalii regasesti in studiile de https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.aay5324Daca si tu consideri ca e momentul sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare in online, te astept la o sesiune de #ConsultantaPersonalizata dupa nevoile tale. Detalii gasesti aici: click


Iar dacă îți dorești să accesezi și tu un voucher de discount de peste 50%, te invit la unul dintre cursurile GRATUITE pe care le găsești pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.

Comments


bottom of page