top of page

Comunicarea e grea cu participanții la cursul online



Comunicarea dintre tine si cursantii tai nu e la fel de buna in online, comparativ cu cea fata-in-fata? Gradul de interactiune e altul in online si poate simti, uneori, ca nu reusesti sa comunici la fel de bine. Este normal, anumite aspecte se schimba odata cu tranzitia, insa putem, cu toate astea, sa stabilim o comunicare eficienta, adaptata la noul context.


Iata cateva idei care ajuta la cresterea gradului de interactiune in online:

Creeaza o atmosfera prin care cursantii tai sa simta ca pot comunica deschis si ca pot pune intrebari Cunoaste-i si adapteaza subiectele abordate, astfel incat sa ‘vorbesti’ limba lor Creeaza canale de comunicare in afara sesiunilor live, unde poti pune la dispozitia cursantilor materiale suplimentare, lansa idei de discutie si aduce explicatii suplimentare, ori de cate ori exista neclaritati Ofera si cere feedback constructiv Creeaza un sumar al ideilor discutate, la final de sesiune – ajuta cursantii sa retina mult mai bine temele parcurse, iar pe tine sa incepi viitoarea sesiune cu o discutie interactiva pe tema subiectelor discutate anterior


Exista numeroase idei si moduri de a adapta comunicarea la curs mediului online, iar daca vrei si tu sa afli cum poti sa-ti dezvolti cursul de la 0, hai la #RestartCamp pentru suport specializat!


Daca si tu consideri ca e momentul sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare in online, te astept la o sesiune de #ConsultantaPersonalizata dupa nevoile tale. Detalii gasesti aici: click

Iar dacă îți dorești să accesezi și tu un voucher de discount de peste 50%, te invit la unul dintre cursurile GRATUITE pe care le găsești pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.


bottom of page