top of page

Care departament este responsabil pentru elaborarea și implementarea unei strategii de EB?



Care departament este responsabil pentru elaborarea și implementarea unei strategii de #EmployerBranding?


Departamentul de HR, în mare parte. În momentul de față, multe companii au echipa de employer branding în departamentul de #HR, pentru că merge în strânsă legătură cu echipa de #recrutare.


Am mai găsit în unele companii, departamentul, echipa de employer branding și în departamentul de marketing.


Depinde foarte tare de companie, de cum văd ei acest employer branding, foarte multe campanii sunt făcute în colaborare și cu echipa de #marketing atunci când vorbim de vizualizări, de video-uri, atunci când vorbim de apariții în presă, normal că va trebui să colaborăm foarte strâns cu echipa de marketing.


Atunci când vorbim despre obiectivele noastre de strategie în realizarea unei campanii de employer branding ne gândim la atragere de candidați, deci automat ne vom duce cu gândul la o colaborare foarte strânsă între echipa de employer branding și echipa de recrutare. Depinde de la companie la companie.



Sunt Alexandra Fîță-Iorga, trainerul tău de la @Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică chiar de a doua zi, dă Like & Follow paginilor noastre #RestartCamp.



=

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page