top of page

Angajații Ioanei sunt nemulțumiți


⛈Angajații Ioanei sunt nemulțumiți, iar ea nu știe cum să-i împace.

😬Ioana este conștientă că totul a fost posibil datorită echipei pe care a reușit să o formeze și știe că un angajat mulțumit înseamnă succesul afacerii.


Pentru a-și păstra oamenii trebuie să treacă la acțiune. Mai întâi ea trebuie să înțeleagă care este problema. De ce sunt angajații săi nemulțumiți?


💔Salariile nu sunt la nivelul pieței de profil? Pachetul de beneficii este o problemă? Să fie oare atmosfera de la birou de vină?


😔Ioana recunoaște că până acum a acționat instinctiv și după ureche. 🧐 Dar cum să facă o analiză despre #ImagineaDeAngajator în mod organizat și coerent? Ea este în impas. Așa că apelează la ajutorul Dorei Brăhaiţa, consultant la #RestartCamp în #EmployerBranding.


😉😁Cu ajutorul Dorei, Ioana reușește să creeze o strategie prin care să-și motiveze angajații și să-i rețină fără eforturi financiare în plus. Doar cu atenție mărită față de grijile și nevoile lor.


📣📣📣📣 Dacă și tu ești în situația în care ai nevoie de ajutor pentru realizarea unei strategii digitale de atragerea, creșterea și #RetentiaAngajaților (#EmployeeRetention), #CereConsultanta în Employer Branding cu Dora Brăhaiţa.


Click 👉👉👉 aici și rezervă o oră de consultanță cu Dora Brăhaița.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page