HEADER NEWSLETTER OFERTA - MOBILE FRIENDLY.png
HEADER STORE PT NEWSLETTERE DE OFERTE (6000 × 2000 px) (8000 × 2667 px) (5)_edited.jpg

FELICITĂRI
TOCMAI AI ALES
UN VIITOR MAI BUN PENTRU TINE!

 

consultanta individuala Employer Branding

Cod 123
367,50LEI
În stoc
1
Detalii produs

1 oră de consultanță individuală cu Alexandra Fîță Iorga și Alina Anghel - Employer Branding (îmbunătățirea imaginii de angajator)

Pentru ce le recomandăm: Strategie de digital Employer Branding pentru atragerea, creșterea și retenția unui număr mai mare de angajați, o identitate clară a brandului de angajator, a joburilor și beneficiilor oferite, a mediului de lucru și a oportunităților de dezvoltare. Crearea textelor pentru realizarea paginii de carieră, strategie și implementare promovare în social media (inclusiv crearea imaginilor și a textelor pentru promovarea prin social media). Studii de piață cantitative și calitative, în intern (satisfacția angajaților, percepție, engagement) și în extern (percepțiile potențialilor candidați legate de imaginea de angajator. Imginea externă de angajator percepută - dorințe și așteptări ale candidaților de la industrie și angajator, inclusiv compensații și beneficii, cercetări pentru bazele strategiei de comunicare internă și externă (punctele forte și diferențiatorii important de comunicat, crearea și redefinirea EVP-ului etc.

Durată: 1 oră

Canalul de comunicare: Zoom (conferința video cu opțiunea share screen la nevoie)

Consultant 1: Alexandra Fîță Iorga

Expertiza consultantului 1: Strategie și planning Recrutare și Selecție, Implementare Employer Branding

Consultant 2: Alina Anghel

Expertiza consultantului 2: Marketing, Studii de piață, Social Media, Copywrinting, Organizare evenimente, Vânzări, Strategie și analiză Employer Branding


Salvează acest produs pentru mai târziu
unnamed 1.png
unnamed 1.png

AI ÎNTREBĂRI
DESPRE
CURSURI, PRACTICĂ, VOUCHER DE DISCOUNT

SAU ALTE SUBIECTE?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct, ne poți suna oricând la 0724433667 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp / Telegram la aceleași numere.