top of page

Înainte să începi comunicarea pe orice canal (partea a doua)


Pentru că am tot primit întrebări din categoria ce trebuie să scriu pe site, ce trebuie să scriu în social media, ce trebuie să scriu în newsletter și așa mai departe m-am gândit să fac acest video în care să îți povestesc și ție care sunt coordonatele pe care trebuie să le cunoști înainte să începi comunicarea. Suntem la partea a doua, te invit să vezi și prima filmare.


Acum am ajuns la punctul șase. Află care sunt credințele clienților tăi și cum este împărțită piața: în credincioși și non-credincioși. Nu vorbim aici de religie ci de ceea ce cred clienții tăi ca a fi adevărat față de cei care nu ți-ar putea fi niciodată clienți și care nu ar putea să creadă sau să folosească produsul tău și nu și-ar dori asta niciodată.

Punctul șapte ar fi că e important să îți creezi fraze unice, iconice, care pot deveni în timp recognoscibile.


Opt, fii atent la canalele cu care se obișnuiesc clienții. Acolo ar trebui să fi și tu cu comunicarea în fața lor.


Nouă, află ce îi face pe clienții tăi să se simtă speciali, parte a unui grup special, elitist, dacă vin să cumpere de la tine. Cu toții ne dorim să fim speciali, dar nu multe companii reușesc să facă asta dacă stai bine să te gândești.


Zece, ai focus pe a crea ambasadori, comportamentul clienților din zilele noastre tinde să fie influențat mai mult de opiniile altora decât de informațiile oferite de compania care vinde un produs sau un serviciu. Oamenii caută sfatul unui expert sau a unui prieten, clienții tăi trebuie motivați să spună mai departe despre serviciile tale de calitate. Așa că, gandește-te ce funcționează pentru produsul sau industria ta și profită de orice clipă pentru a le reaminti că pot face asta.


Unsprezece, caută mentori și specialiști care te pot ghida să înțelegi mai bine cum să intri și să rămâi în mințile potențialilor tăi clienți ca o companie de referință în nișa ta.


Sunt Alina Anghel, trainerul tău de la Restart Camp și sper că te-am ajutat cu invitația mea de astăzi la analiză, iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică de a doua zi, te aștept online la cursul gratuit din seria Restrat Camp, Introducere în Marketing și Vânzări.


Vezi în descriere când are loc următoarea sesiune și înscrie-te acum! Avem locuri limitate!

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.



bottom of page