top of page

Înainte să începi comunicarea pe orice canal (partea 1)


Pentru că am tot primit întrebări din categoria ce trebuie să scriu pe site, ce trebuie să scriu în social media, ce trebuie să scriu în newsletter și așa mai departe m-am gândit să fac acest video în care să îți povestesc și ție care sunt coordonatele pe care trebuie să le cunoști, înainte să începi comunicarea pe orice canal.


Unu ar fi cum să capeți încrederea pieței. În primul rând, trebuie să știi speranțele, temerile și problemele clienților tăi. Apoi să identifici elementele care pot fi îmbunătățite în serviciile pe care le oferi, pe lângă produsele tale care țin de acestea. Dacă tu poți articula mai bine decât oricine altcineva problemele clienților tăi vei avea mai mulți clienți decât oricine altcineva.


Doi, îți recomand să îți definești despre tine acele caracteristici memorabile care te fac mai uman sau mai familiar în percepția potențialilor tăi clienți.


Trei, ar fi să îți clarifici viziunea până la ultimul detaliu: ce visuri te mână, ce speranțe sunt acolo, ce așteptări sunt și să înveți să o comunici pe limba clienților tăi. Adică, de ce există compania ta, care e țelul ei, care e visul sau cauza care o mână în luptă și la care pot să adere clienții tăi.


Patru, ar fi povestea companiei, a produsului sau a fondatorului. Povestea despre începuturi, unde a început totul și cum era atunci pe vremuri.


Și cinci ar fi predictibilitatea comportamentului clienților tăi. Da, ai auzit bine, trebuie să te gândești dinainte cum vor reacționa ei. Așa cum poți prezice un comportament sau altul al unei persoane cunoscute, ar trebui să o faci și cu toate categoriile de clienți ai tăi: potențiali clienți, clienți deja existenți, clienți care se întorc, clienți care vor un anumit tip de produs și așa mai departe.


Sunt Alina Anghel, trainerul tău de la @RestartCamp și sper că te-a ajutat această invitație a mea la analiză de astăzi. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică de a două zi. te aștept online la cursul gratuit din seria #RestratCamp- "Introducere în Marketing și Vânzări".

Vezi în descriere când are loc următoarea sesiune și înscrie-te acum! Avem locuri limitate!

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.


bottom of page