top of page

Trenduri în Social Media pentru anul 2022




Hai să-ți spun câteva trenduri în Social Media pentru anul 2022.



Pe Instagram, continuăm cu Reels.


Recent, Adam Mosseri, marele șef la Instagram, a declarat că utilizatorii solicită mai mult conținut video și mai distractiv. Asta înseamnă că este esențial ca afacerile să îmbrățișeze această schimbare pentru a putea comercializa eficient pe platformă în 2022. Deci avem nevoie de video pe Instagram, e o componentă de bază a strategiei – dar … doar să faci un video și să îl arunci pe instagram nu e suficient. Trebuie să fii creativ să ieși în evidență.


În timp ce Instagram este încă în topul preferințelor, TikTok a urcat destul de mult în top. În plus, având în vedere că videourile scurte vor deveni tot mai populare, TikTok este platforma ideală de utilizat în 2022.


În ultimii doi ani, TikTok a lansat și o serie de instrumente utile, cum ar fi reclame și profiluri de afaceri, destinate în mod special companiilor. Deci, nu mai este doar o platformă în care tinerii creatori își pot arăta mișcările de dans. Una peste alta, este setat să devină una dintre principalele platforme pe care brandurile le pot folosi pentru a ajunge la millenials și generația Z.


Linkedin introduce Creator mode pentru profilele personale. Cu acest mod Creator, mai mulți membri au primit acces la LinkedIn Live și posibilitatea de a-și publica propriul newsletter. În 2022, te poti astepta să vezi mai multe funcții. Două caracteristici care sunt prevăzute să apară în 2022 sunt videourile scurte și conținutul de tip audio.


Eu sunt Claudia, trainer și consultant la Restart-Camp și dacă mai ai nevoie de astfel de informații pentru tine și compania ta, nu pierde cursul gratuit pe care ți l-am pregătit - Introducere în Social Media.


Dă Like și Follow și ne revedem data viitoare!

______________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.






bottom of page