top of page

Obiectivul profesional - episodul 2



Tot legat de #ObiectivulProfesional, ar trebui să vă gândiți ce vă doriți în prezent, nu doar pe plan profesional.


Eu consider că planul #personal și cel #profesional se îmbină. Întotdeauna, alegerile profesionale ale unui #candidat vor fi influențate de planul personal, fie că vine vorba de locația companiei, salariul, timpul petrecut pe drumul până la job, timpul pe care vrei să-l petreci cu familia etc.

Gândiți-vă întâi cum vreți să arate viața voastră la următorul #angajator și cum vă va influența asta viața profesională.


După ce ați stabilit asta, să vă gândiți care ar fi rolul dorit despre care vreți să vă interesați și la care să începeți să aplicați. Nu este foarte important să cunoașteți industria, cât rolul specific, în acord cu competențele pe care le dețineți acum.


Apoi, ar fi indicat să căutați câteva argumente din #experienta anterioară, de ce ați fi potriviți pentru un astfel de job.

Nu uitați să menționați realizările: dacă ați gestionat un număr impresionant de clienți, dacă ați fost responsabil de cel mai mare client la un fost angajator, dacă ați coordonat peste X număr de oameni, fapte concrete și în cifre (#saving, #profit).


Aceste mențiuni nu trebuie să lipsească din obiectivul profesional. De ce? Pentru că după ce exprimi ceea ce vrei să faci în viitor, aceste #cifre susțin faptul că ești capabil să îndeplinești și să faci față unui astfel de rol.


Sunt Dora Brăhaița, trainerul tău de la Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică chiar de a doua zi, te aștept online la cursul ”Bazele Personal Branding & Atractivitate ca profesionist (în fața angajatorilor și clienților)” din seria #RestartCamp.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul 1 este gratuit. Vezi în descriere când are loc următoarea sesiune și înscrie-te! Avem locuri limitate!

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri

Comments


bottom of page