top of page

Obiectivul profesional - episodul 1Am întâlnit situația în care unii #candidati îmi spuneau (mai ales cei la începutul carierei): Dora nu am cu ce să umplu #CV-ul, nu știu ce să pun acolo pentru că nu am experiență suficientă.


Iar la polul opus erau candidații care spuneau că au prea multă experiență și experiența pare că se întoarce împotriva lor, încă din momentul în care trebuie să-și redacteze CV-ul, pentru că nu știu să comaseze ce contează.

Lungimea CV-ului depinde de următoarea rubrică din CV: Obiectivul #profesional. Acesta trebuie completată chiar și pe unele platforme de unde aplici la joburi.


Obiectivul profesional actual depinde de ce vrea fiecare candidat în parte, ce #rol sau companie urmărește. În funcție de cât de bine știe ce vrea, va fi mai ușor de formulat obiectivul profesional.


O dată ce se cunoaște obiectivul profesional trebuie lăsate în CV doar acele roluri și informații relevante ce pot susține candidatul în momentul în care aplică pentru un nou rol.


Puteți păstra într-un word tot CV-ul detaliat, sarcinile și responsabilitățile, însă în momentul în care candidați pentru un anumit post, ar trebui din tot istoricul vostru profesional să extrageți acele roluri care v-au ajutat să vă dezvoltați anumite competențe, care azi vă folosesc în obținerea rolului pe care vi-l doriți.


În plus, e indicat să menționați între 3-5 puncte legate de sarcinile avute și care v-au format acele competențe. Astfel, vă veți asigura că nu faceți un CV foarte lung și surprindeți esențialul.


Sunt Dora Brăhaița, trainerul tău de la Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică chiar de a doua zi, te aștept online la cursul ”Bazele Personal Branding & Atractivitate ca profesionist (în fața angajatorilor și clienților)” din seria #RestartCamp.

Profită de faptul că în această perioadă Modulul 1 este gratuit. Vezi în descriere când are loc următoarea sesiune și înscrie-te! Avem locuri limitate!


________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri

Bình luận


bottom of page