top of page

Oana Stancu a învățat la Restart Camp cum să devină antreprenor



Oana Stancu a învățat la Restart Camp lucruri valoroase pentru un antreprenor la început de drum.

Renunțând la calitatea de angajat și deschizându-și propriul business, Oana avea nevoie de îndrumare și susținere pe acest drum nou și necunoscut pentru ea.

Multitudinea de oportunități de care a beneficiat la @Restart Camp, inclusiv cursul de #PersonalBranding, au învățat-o să își promoveze afacerea în online și să își construiască un brand personal unic, care să o diferențieze de concurență.


Reușita personală în business se datorează, susține Oana, îmbinării perfecte dintre baza teoretică și aplicarea practică a ceea ce a învățat la #RestartCamp.


Îți dorești să reușești și tu ca Oana și să capeți #ExperientaInPortofoliu ?

Te așteptăm și pe tine în program să capeți #experientaInCV și să îți creezi un #portofoliu!


Noi am creat pentru tine #TabaraOnline Restart Camp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, #EmployerBranding, #GDPR și #SecuritateaInformatiei, Design Grafic - #UX si #UI.


Pentru mai multe interviuri cu cei care au reușit să își găsească un job, să își schimbe meseria sau să își crească business-ul la început de drum prin #practica și resursele de învățare din programul Restart Camp, abonează-te la canalul nostru și urmărește-ne pe Facebook, LinkedIn și Instagram!


_____________

Credit: editare & montaj video – Diana Cordun

Intervievator – Mihaela-Iuliana Panduru

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page