top of page

Maria visează la o carieră nouă - în HR


Mariei i-ar fi plăcut să aibă o carieră în #ResurseUmane. Însă, după ce a terminat liceul, ea a urmat facultatea de Finanțe Bănci. Locul de muncă pe care îl are acum nu-i mai aduce nicio satisfacție. S-a plafonat și nici salariul nu o mai mulțumește.


Maria ar vrea să se înceapă o carieră în HR, dar nu are experiență și îi este teamă de refuz.


Uitându-se pe LinkedIn zilele trecute, ea a dat peste o postare de la Restart Camp, în care era promovat un curs gratuit. Maria nu a mai stat pe gânduri și s-a înscris deja la cursul Introducere în HR - #RecrutareSiSelectie al Dorei Brăhaiţa.


Vrei și tu să începi o carieră în HR sau pur și simplu vrei să vezi dacă ți s-ar potrivi domeniul resurselor umane? Vino la acest curs - Bazele HR - Recrutare & Selecție, de la Restart Camp.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul I (3 ore) este 📣 #GRATUIT. Rezervă-ți un loc ACUM la acest #CursGratuit 👉👉👉 aici


Mai mult decât atât, vei avea ocazia să continui cursul cu #PracticaPeBune timp de 6 luni, în timpul tău liber, în #TabaraOnline#RestartCamp. Vino la curs să afli detalii!

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page