top of page

Maria a început în Restart Camp primul ei rol în design și editare video


Am invitat-o pe Maria Cristei să ne povestească în cadrul unui #TestimonialRestartCamp despre experiența ei ca absolventă a cursului Bazele #DesignGrafic - modulele 1 și 2, dar și ca practicantă în Restart Camp, ea fiind unul dintre editorii video pe care proiectul i-a ajutat să se dezvolte și să își creeze un portofoliu numai bun de arătat viitorilor clienți.


Maria a căpătat mai multă încredere în sine pentru că nu doar că a acumulat noțiunile teoretice de care a avut nevoie, dar și-a exersat într-un mediu profesional, ghidată de colegi cu experiență, pasiunea pe care o începuse deja pe cont propriu. Maria este acum un candidat mai valoros și un freelancercare poate oferi mai multă încredere.


Am creat pentru tine #TabaraOnline#RestartCamp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în #Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, #EmployerBranding,#GDPR SI #SecuritateaInformatiei, #DesignGrafic - #UX si #UI.


Te așteptăm în echipa noastră, să dobândești #experientaInCV de care ai nevoie!


Pentru mai multe povești despre #practica, resurse de învățare și informații actuale despre piața muncii din România, abonează-te la canalul nostru, urmărește-ne pe Facebook, LinkedIn și Instagram!


Primul pas este să te înscrii la unul dintre cursurile de la Modulul I (3 ore). În această perioadă poți participa la un curs, la alegere, în mod #Gratuit. Rezervă-ți ACUM un loc la un #CursGratuit 👉👉👉 aici.

Participând la curs vei obține mai multe detalii despre cum poți începe practica la Restart Camp.


_____________

Credit: editare & montaj video - Maria Alexandra Cristei

Intervievator – Mihaela-Iuliana Panduru

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page