top of page

Iuliana a reușit să devină un profesionist mai bun la locul de muncă


Am invitat-o pe @Mihaela-Iuliana Panduru să ne povestească cum a ajutat-o experiența din @Restart Camp în dezvoltarea profesională.


Cu un obiectiv bine stabilit încă de la început, acela de a deveni un mai bun profesionist și de a performa mai bine la actualul job, Iuliana ne povestește cum a urmat inițial cursul de #Design UX/UI, pentru că era strâns legat de activitatea la locul de muncă și ulterior pe cel de #PersonalBranding. Acesta din urmă pentru a se poziționa mai bine ca un profesionist valoros și pentru a fi mai vizibilă pe platformele de #SocialMedia.


Dar, spune ea, cel mai mult a contat #PracticaProfesionala pe care a urmat-o în cadrul programului, care a ajutat-o să-și dezvolte noi competențe în #EditareVideo și #copywriting. Iar rolul de intervievator n-a făcut decât să-i crească și mai mult expunerea. Mai mult decât atât, încrederea și îndrumarea permanentă a mentorilor programului au ajutat-o să-și însușească și să exploreze abilități pe care nu le aflase până în acel moment, cele de #ProjectManager.


Îți dorești să reușești și tu ca Iuliana și să capeți #ExperientaInPortofoliu ?

Te așteptăm și pe tine în program să capeți #experientaInCV și să îți creezi un #portofoliu!


Noi am creat pentru tine #TabaraOnline Restart Camp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, #EmployerBranding, #GDPR și #SecuritateaInformatiei, Design Grafic - #UX si #UI.


Pentru mai multe interviuri cu cei care au reușit să își găsească un job, să își schimbe meseria sau să își crească business-ul la început de drum prin #practica și resursele de învățare din programul Restart Camp, intră pe pagina principală a blogului nostru să vezi mai multe astfel de povești!


___

Credit: editare & montaj video - @Diana-Georgiana Cordun

Intervievator – @Tonia Aanei


Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page