top of page

Iuliana a reușit să devină un profesionist mai bun la locul de muncă


Am invitat-o pe @Mihaela-Iuliana Panduru să ne povestească cum a ajutat-o experiența din @Restart Camp în dezvoltarea profesională.


Cu un obiectiv bine stabilit încă de la început, acela de a deveni un mai bun profesionist și de a performa mai bine la actualul job, Iuliana ne povestește cum a urmat inițial cursul de #Design UX/UI, pentru că era strâns legat de activitatea la locul de muncă și ulterior pe cel de #PersonalBranding. Acesta din urmă pentru a se poziționa mai bine ca un profesionist valoros și pentru a fi mai vizibilă pe platformele de #SocialMedia.


Dar, spune ea, cel mai mult a contat #PracticaProfesionala pe care a urmat-o în cadrul programului, care a ajutat-o să-și dezvolte noi competențe în #EditareVideo și #copywriting. Iar rolul de intervievator n-a făcut decât să-i crească și mai mult expunerea. Mai mult decât atât, încrederea și îndrumarea permanentă a mentorilor programului au ajutat-o să-și însușească și să exploreze abilități pe care nu le aflase până în acel moment, cele de #ProjectManager.


Îți dorești să reușești și tu ca Iuliana și să capeți #ExperientaInPortofoliu ?

Te așteptăm și pe tine în program să capeți #experientaInCV și să îți creezi un #portofoliu!


Noi am creat pentru tine #TabaraOnline Restart Camp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, #EmployerBranding, #GDPR și #SecuritateaInformatiei, Design Grafic - #UX si #UI.


Pentru mai multe interviuri cu cei care au reușit să își găsească un job, să își schimbe meseria sau să își crească business-ul la început de drum prin #practica și resursele de învățare din programul Restart Camp, intră pe pagina principală a blogului nostru să vezi mai multe astfel de povești!


___

Credit: editare & montaj video - @Diana-Georgiana Cordun

Intervievator – @Tonia Aanei


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page