top of page

Florinela a aprofundat Expertiza de HR
Am invitat-o pe @Florinela Kiss să ne povestească în cadrul unui #TestimonialRestartCamp cum a ajutat-o acest proiect în dezvoltarea profesională. Ne-a povestit cum cursurile au ajutat-o să își însușească mai multe cunoștințe în #HR, dar și alte domenii precum #Marketing și #SocialMedia. Inițial a testat aplicabilitatea acestora în timpul dedicat practicii de la @Restart Camp, însă apoi a avut curaj să se folosească de tot ce a învățat și la job-ul ei.


Îți dorești să capeți și tu #ExperientaInCv ca Florinela?

Am creat pentru tine #TabaraOnline #RestartCamp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în #Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, Employer Branding,#GDPR și #SecuritateaInformatiei.


Te așteptăm în proiect, să dobândești #experienta de care ai nevoie! Primul pas este să te înscrii la unul dintre cursurile de la Modulul I (3 ore). În această perioadă poți participa la un curs, la alegere, în mod #Gratuit. Rezervă-ți ACUM un loc la un #CursGratuit, la alegere 👉👉👉 de aici .


Participând la curs vei obține mai multe detalii despre cum poți începe practica la Restart Camp.Iar pentru mai multe povești despre #PracticaProfesionala, resurse de învățare și informații actuale despre piața muncii din România, abonează-te la canalul nostru, urmărește-ne pe Facebook, LinkedIn și Instagram!


_____________

Credit: editare & montare video – Maria Alexandra Cristei

Intervievator – Mihaela Iuliana Panduru

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Comments


bottom of page