Florinela a aprofundat Expertiza de HR
Am invitat-o pe @Florinela Kiss să ne povestească în cadrul unui #TestimonialRestartCamp cum a ajutat-o acest proiect în dezvoltarea profesională. Ne-a povestit cum cursurile au ajutat-o să își însușească mai multe cunoștințe în #HR, dar și alte domenii precum #Marketing și #SocialMedia. Inițial a testat aplicabilitatea acestora în timpul dedicat practicii de la @Restart Camp, însă apoi a avut curaj să se folosească de tot ce a învățat și la job-ul ei.


Îți dorești să capeți și tu #ExperientaInCv ca Florinela?

Am creat pentru tine #TabaraOnline #RestartCamp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în #Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, Employer Branding,#GDPR și #SecuritateaInformatiei.


Te așteptăm în proiect, să dobândești #experienta de care ai nevoie! Primul pas este să te înscrii la unul dintre cursurile de la Modulul I (3 ore). În această perioadă poți participa la un curs, la alegere, în mod #Gratuit. Rezervă-ți ACUM un loc la un #CursGratuit, la alegere 👉👉👉 de aici .


Participând la curs vei obține mai multe detalii despre cum poți începe practica la Restart Camp.Iar pentru mai multe povești despre #PracticaProfesionala, resurse de învățare și informații actuale despre piața muncii din România, abonează-te la canalul nostru, urmărește-ne pe Facebook, LinkedIn și Instagram!


_____________

Credit: editare & montare video – Maria Alexandra Cristei

Intervievator – Mihaela Iuliana Panduru