top of page

De ce autenticitatea este cheia? - episodul 2 din 2


De ce autenticitatea este cheia? Pentru că te ajută să ieși în evidenţă.


Intri pe facebook, dai un scroll şi te plictisești de câte postări găsești. În schimb, povești autentice, reale, personale, pe de altă parte, vezi mai puțin.


Apropo, intrați la noi pe social media, pe paginile Restart Camp, și uitați-vă la poveștile celor care fac practică la noi sau fac voluntariat; o să vedeți că este alt vibe.


Și un procent pe care vreau să-l țineți minte, atunci când cineva ne spune o poveste autentică, avem de până la 22 de ori mai multe șanse să ne amintim, pentru că putem rezona cu ea.


Mulți oameni cred că cel mai bun mod de a ieși în evidență este fotografia și grafica nebunească. Deși acest lucru joacă cu siguranță un rol, autenticitatea este mult mai puternică atunci când vine vorba de a sparge tiparul și de a ieși în evidență.


Din propria mea experiență, am descoperit că postările cu cea mai mare implicare sunt acelea în care împărtășesc o poveste autentică ce înseamnă mult pentru mine. Amintiți-vă, oamenii sunt oameni; funcționăm pe emoții, cu toții avem un bagaj emoțional, și este ok, despre asta e viața.


Deci, de ce autenticitate? Pentru că, într-o lume plină de antreprenori, influenceri și marketeri care se laudă pe internet, tu poți merge tot pe laudă, dar spunând povestea reală din spate. Astfel vei crea legături de durată cu publicul tău, vei avea audiența care te place cu adevărat, vei ieși în evidență și în cele din urmă vei avea mai mult succes.


Sunt Claudia Barabas, trainerul tău de la Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică chiar de a doua zi, dă Like & Follow paginilor noastre #RestartCamp.

bottom of page