top of page

Călătorie fără fricțiune - Fred Argir citat


Astăzi te mai invit să te gândești la ceva pentru business-ul tău.

Fred Argir Chef Digital Officer la Toys “R” Us, a spus la un moment dat următorul lucru: “este vorba despre o experiență perfectă și fără fricțiune pentru clienții noștri, astfel încât abilitatea de a efectua plata online, de a intra în magazin, de a scana produsul, de a obține produsul și de a ieși din magazin în câteva minute este foarte importantă.


Te invit să te gândești cum este la tine experiența clientului tău, cum măsori experiența clientului tău, dacă te-ai gândit vreodată să îl întrebi vreun aspect despre felul în care interacționează cu business-ul tău, cu produsul tău, cu ce înseamnă acest proces de cumpărare și această călătorie a lui.


Sunt Alina Anghel, trainerul vostru de la Restart Camp și sper că v-a ajutat invitația mea la analiză de astăzi, iar dacă aveți nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le puteți pune în practică chiar de a doua zi, vă aștept online la cursul gratuit din seria #RestartCamp”Introducere în Marketing și Vânzări”. Vedeți în descriere când are loc următoarea sesiune și înscrieți-vă de acum! Avem locuri limitate!

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.



bottom of page