top of page

Cum să crești audiența pe Facebook



Hai să-ți spun cum crești #Reach-ul (la câtă lume ajunge mesajul tău) pe Facebook!


În primul și în primul rând ne uităm dacă pagina noastră de Facebook este sexy? Adică e bine pusă la punct? Ce înseamnă bine pusă la punct? Înseamnă că:


- la imaginea de profil, la logo și la copertă ai o poză despre business-ul tău.

- imaginile sunt la dimensiunile potrivite pentru Facebook

- ai completat secțiunile de la “Detalii despre afacere”: program de lucru, număr de telefon, website, email etc.


Dacă ai completat tot, atunci începem să postăm conținut pe pagină, conținut pe care ulterior îi facem și un BOOST plătit. De ce ? Pentru că puțini dintre cei care ți-au dat like la pagină îți și văd conținutul pe care îl postezi.


În continuare, va trebui să cauți grupuri și comunități care au ca subiect de discuție industria în care și tu activezi și poți să postezi și acolo gratuit.

Dar aici îți dau un pont: încearcă să formulezi mesajul astfel încât să nu fie o vânzare directă a produselor sau serviciilor. În plus, fă postarea cu identitatea unei persoane, nu a paginii. De ce? Pentru că cel din grup o să vadă postarea inevitabil ca pe o reclamă dacă vine din partea unei pagini de companie.


Spuneam mai devreme de tipuri de conținut. Trebuie să testezi, să vezi ce funcționează pentru tine: poze, video, recenzii, testimonial, studiu de caz, articole din industria în care activezi, evenimente, live-uri, infografice.

Apoi, trebuie să analizezi tot ceea ce ai făcut în Facebook, ca să poți ajusta situația acolo unde e necesar.

Dacă vezi că funcționează mai bine video, postezi video în continuare. Dacă vezi că funcționează mai bine noutățile din industrie, continui cu astfel de postări.

Postează constant!

Răspunde la întrebări!

Fii aproape de audiența ta!


Sunt Claudia Barabas, trainerul tău de la @Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză.

Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică chiar de a doua zi, te aștept online la cursul Bazele Social Media din seria #RestartCamp.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul I (3 ore) este 📣 #GRATUIT. Profită și rezervă-ți un loc ACUM la un #CursGratuit 👉👉👉 aici .


Mai mult decât atât, vei avea ocazia să continui cursul cu #PracticaPeBune timp de 6 luni, în timpul tău liber, în #TabaraOnline#RestartCamp. Vino la curs să afli detalii.

bottom of page