top of page

Cum poți rata o promovare sau o mărire de salariu ca recruiter


Tu cum știi că iți faci treaba bine în departamentul de #ResurseUmane?👉Ca să fii un bun #recruiter, nu este suficient să îndeplinesti sarcini, să ții interviuri, să respecți termenele limită și să închizi #ProiecteDeRecrutare.


Poate au fost momente când ai pierdut șansa de a fi luat in considerare pentru o #promovare sau o #MarireDeSalariu, tocmai pentru că nu ai știut ce impact are munca ta și ce rezultate generează asupra businessului, per ansamblu. Iar dacă nu ai fost conștient de asta, sigur nu ai știut cum să evidentiezi ce contează în fața superiorilor.


👉Eficiența procesului de #RecrutareSiSelectie într-o companie se măsoară prin #IndiciDePerformanta bine stabiliți.


Pe lângă acești indici trebuie să cunosti și elemente de segmentare a activității în sine și a analizei ulterioare. De exemplu, tu cum actionezi când vine vorba de #RecrutareaInterna vs. #RecrutareaExterna? Faci ceva diferit? Ai o abordare diferită când lucrezi cu manageri seniori sau juniori?

În contextul actual al pieței muncii, ți-ai dat și tu seama că un recruier bun trebuie să cunoască și să facă mai mult decât să țină interviuri cu pixul și cu CV-ul în mână.


Sunt Tudoruta-Ancuta (Dora) Brahaita, trainerul tau de la Restart Camp și dacă vrei să afli ce indici concreți și #MetodeDeSegmentare poti folosi ca să-ți măsori performanța, te aștept la CURSUL GRATUIT din seria #RestartCamp - Bazele HR (Recrutare&Selecție) și Employer Branding.

Vezi linkul din descriere, nu uita să te înscrii și Ne vedem la curs.

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.


Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page