top of page

Cum arată un interviu de angajare nereușit?


Cum arată un interviu de angajare nereușit?


Hai să vedem. Îți amintești de un #InterviuDeAngajare la care ai fost și în urma căruia ai rămas cu impresia că recruiterul era depășit de situație și nu știa să răspundă la toate întrebările pe care le aveai despre viitorul tău rol? Iar faptul că nu cunoștea domeniul în care tu ești #expert, la nivelul la care te așteptai, te-a dezavantajat și ai pierdut #oportunitatea de a fi selectat mai departe.


Dar oare care este perspectiva omului de #HR?


Ca #recruiter, nu trebuie să devii un “compendiu” de informații tehnice și detalii specifice fiecărui rol. Poți doar să ai grijă de imaginea ta de profesionist, să nu închei interviul cu gândul că te-ai făcut de rușine, iar candidatul să nu aibă senzația că a stat de vorbă cu cineva care era pe lângă subiect.


Și cum faci toate astea? Crește calitatea candidaților de pe #ListaScurta și implică mai mult managerul de departament în procesul de #recrutare.


Sunt Dora Brăhaița, trainerul tău de la Restart Camp și dacă vrei să îmbunătățești colaborarea cu managerii din compania ta, te aștept la CURSUL GRATUIT din seria #RestartCamp - Bazele HR (recrutare & selecție) și Employer Branding, care vă avea loc curând.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul I (3 ore) este 📣 #GRATUIT. Profită și rezervă-ți un loc ACUM la un #CursGratuit 👉👉👉 aici


Mai mult decât atât, vei avea ocazia să continui cursul cu #PracticaPeBune timp de 6 luni, în timpul tău liber, în #TabaraOnline#RestartCamp. Vino la curs să afli detalii.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page