top of page

Ce se întâmplă dacă sari peste procesul de induction al unui angajat nou?


Dacă procesul de #induction nu este parcurs corect și complet, există riscul ca noul #angajat să înțeleagă greșit mersul lucrurilor în companie, atât aspectele administrative (ex. Dacă și-a pierdut cartela să nu știe la cine să apeleze și să meargă la persoanele greșite), cât și legat de echipa și activitatea în sine (proceduri, status actual, provocări ale echipei).


Chestionarul de #feedback după procesul de induction este important pentru că, astfel, ne asigurăm că am redus la minim riscul ca unele lucruri să nu se fi spus sau să se fi înțeles greșit. Cu siguranță, în acest fel integrarea se face mai ușor și mai repede. Contează extrem de tare ca noul angajat să se vadă în continuare lucrând în companie și colaborând cu acei colegi și după primele săptămâni.


Procesul de #integrare nu poate fi lăsat la voia întâmplării, pentru că așteptările noului coleg nu ar mai fi atinse integral. Unele companii dedică o persoană specială pentru integrarea noilor angajați, așa numiții “buddy” – coleg mai vechi în companie, la care poți apela de fiecare dată când ai o întrebare, atât administrativă, cât și operațională. Adesea, acest coleg ajută foarte tare pentru a obține răspunsuri corecte și rapide.


Sunt Dora Brăhaița, trainerul tău de la Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică chiar de a doua zi, te aștept online la cursul ”Bazele Personal Branding & Atractivitate ca profesionist (în fața angajatorilor și clienților)” din seria #RestartCamp.


Profită de faptul că în acestă perioadă Modulul 1 este gratuit.

Vezi în descriere când are loc următoarea sesiune și înscrie-te!

Avem locuri limitate!

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri


Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page