top of page

Ce este Linkedin și de ce să fii prezent și acolo?


LinkedIn este un fel de facebook, dar pentru profesioniști.

Ei bine, hai să vedem cum se utilizează Linkedin pentru fiecare profesionist în parte.


Dacă lucrezi în Resurse Umane, Linkedin te ajută să găsești noile talente de pe piață: cauți după locație, după titulatura poziției, după cuvinte cheie – deci grija mare celor care vor sa fie găsiți pe linkedin. Nu trece la descriere că jobul tău este Project Manager în IT și…atât, ci descrie și ceea ce presupune job-ul tău.


Dacă ești în căutare de job, deja am lămurit, da? Descrie jobul pe care îl ai. Cu multe detalii.

Pe lângă asta, cere o recomandare managerilor din trecut, alătură-te grupurilor relevante pentru tine și conectează-te cu oamenii din alte companii.


Dacă ești student, Linkedin te ajuta să îți cauți viitoarele opțiuni de carieră, caută persoane relevante pentru tine – profesori, alumni, sau fondatori de business, de la care să ai ce învăța. Conectează-te și cu ceilalți colegi de pe linkedin.


Nu în ultimul rând, dacă ai o afacere, neaparat să ai o pagină business pe linkedin: optimizează pagina, dezvoltă-ți rețeaua să te gaseasca clienții și oferă clienților motive fundamentale pentru a-ți vizita pagina din nou și din nou.

Până la urmă o pagină LinkedIn reprezintă vocea organizației!


Eu sunt Claudia. trainer și consultant la Restart Camp și dacă mai ai nevoie de astfel de informații pentru tine și compania ta, nu pierde cursul gratuit pe care ți l-am pregătit - Introducere în Social Media.

Dă Like și Follow și ne vedem data viitoare.

_______________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri.

bottom of page