top of page

Brief-ul – business-urile la început de drum - episodul 4 din 9


Pentru cineva care nu are experiență în promovare de produs și, fiind la început de drum cu #business-ul, bugetul mic de promovare, ce sfaturi ai acorda?


Dacă nu avem clienți pe care să îi întrebăm diverse lucruri, putem să mergem în piață să aflăm de la potențialii clienți ce și-ar dori, ce ar vrea, ce ar fi potrivit pentru ei.


Dar #brief-ul acesta este necesar pentru orice tip de business, chit că e la început, nu a mai avut experiență și azi pornește – chiar ar fi mai bine să aibă brief-ul făcut de la început, chit că e de 20 de ani pe piață.


Va trebui să vedem care sunt răspunsurile pe care putem să le dăm la început de drum, pentru că am avut și clienți care acum începeau promovarea.


Până atunci au avut un business reactiv, adică au venit clienți către ei și nu a fost nevoie să facă promovare și acum, dintr-o dată, cu venirea pandemiei sau stagnarea pieței într-o anumită industrie, au început să aibă nevoie de mai mulți clienți.


Dacă lucrurile mergeau foarte bine până atunci, acum au nevoie de mai mulți clienți.


Noi va trebui să ne punem niște întrebări serioase și în momentul în care lansăm un produs - și atunci se va face un brief.


Sunt Alina Anghel, trainerul vostru de la Restart Camp și sper că v-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă aveți nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le puteți pune în practică chiar de a doua zi, nu ratați următorul video!

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri


bottom of page