top of page

Antonina a început primul ei rol de HR & Employer Branding




Am invitat-o pe Antonina Farcaș să ne povestească cum a ajutat-o experiența din @Restart Camp în dezvoltarea profesională. În cadrul taberei Antonina a văzut ce înseamnă domeniul #EmployerBranding, prin rolul pe care l-a avut în promovarea colegilor ei pe platformele de social media. Și, pentru că aici a găsit flexibilitatea de care avea nevoie pentru a-și contura și alte skill-uri, Antonina a făcut tranziția către echipa de Onbording.


Îți dorești să capeți și tu #ExperientaInCv ca Antonina?

Am creat pentru tine #TabaraOnline #RestartCamp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în #Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, Employer Branding,#GDPR și #SecuritateaInformatiei.


Te așteptăm în proiect, să dobândești #experienta de care ai nevoie!


Primul pas este să te înscrii la unul dintre cursurile de la Modulul I (3 ore). În această perioadă poți participa la un curs, la alegere, în mod #Gratuit. Rezervă-ți ACUM un loc la un #CursGratuit 👉👉👉 aici. Participând la curs vei obține mai multe detalii despre cum poți începe practica la Restart Camp.


Iar pentru mai multe povești despre #PracticaProfesionala, resurse de învățare și informații actuale despre piața muncii din România, abonează-te la canalul nostru, urmărește-ne pe Facebook, LinkedIn și Instagram!

_________

Credit: editare & montaj video - @Mihaela-Iuliana Panduru

Intervievator – @Mihaela-Iuliana Panduru

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page