top of page

3 idei de campanii pe instagram


Indiferent dacă dorești să măreșți numărul de urmăritori pe contul de instagram, să creșteți vânzările sau să ajungi la un public mai larg, hai să-ți spun ce idei faine au avut 3 antreprenori, poate te ajută cu inspirația.


Primul antreprenor, Denisa –fondatoarea unei platforme care urmărește să schimbe viața financiară a oamenilor. Cea mai eficientă campanie pe care a lansat-o pe Instagram: ghiduri, postările de tip ”cum să..”. Cu ce a ajutat această campanie? Postările au fost mai distribuite și mai apreciate mai mult decât cele simple. Oamenii au început să reacționeze și să asculte sfaturile ei.


Al doilea antreprenor, Lexie, fondatoarea unui centru de resurse create pentru a ajuta antreprenorii. Lexie a colaborat cu alți 8 antreprenori pentru a lansa o campanie de giveaway pe Instagram. Știți ce e cu giveaway-ul? Trebuie să respecți câțiva pasi pentru a putea participa și ulterior să câștigi un premiu.

De tip: dragilor, împreună cu x, y, z (8 colaboratori) facem mare giveaway pe Instagram, de la mine o să primiți premiul X, de la ceilalți următoarele premii a,b,c. Că să intrați în concurs trebuie să mă urmăriți pe mine pe Instagram dar și pe ceilalți colaboratori, și să lăsați un comentariu în care să etichetați încă o persoană care ar vrea să participe la acest giveaway. Anunțăm câștigătorul pe data de 20 decembrie.

Această strategie de a colabora cu alți antreprenori se numește „să-ți unești forțele”. Fiecare antreprenor a contribuit cu produsul/serviciul propriu. Cu ce a ajutat aceasta campanie? Nu doar Lexie dar și ceilalți colaboratori au primit sute de mesaje, comentarii, distribuiri.


Al treilea antreprenor, Mihaela, fondatoarea unei agenții de publicitate, a început să posteze cele mai noi știri din domeniul/industria în care activează. Cu ce a ajutat această campanie? Oamenii au început să interacționeze cu postările despre noutăți și de fiecare dată când voiau să afle noutăți, intrau la Mihaela pe Instagram.


Eu sunt Claudia. trainer și consultant la Restart Camp și dacă mai ai nevoie de astfel de informații pentru tine și compania ta, nu pierde cursul gratuit pe care ți l-am pregătit - Introducere în Social Media.

Dă Like și Follow și ne revedem data viitoare!

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.

Comments


bottom of page