top of page

Tips and tricks pentru un podcast de succes



“Claudia, vreau și eu să fac un podcast. Cum îl introduc în strategia de social media?”


Asta m-a întrebat un antreprenor recent, într-o sesiune personalizată de consultanță. Hai să vedem câteva tips and tricks cum să postezi un podcast.

I-am spus că podcastul îl poate lansa pe YouTube, iar din YouTube să îl distribuie pe toate canelele lui de social media: Facebook, Instagram, TikTok.

Pe Facebook, cu link din YouTube.

Pe Instagram, la stories.


Oaspeții care vin în podcast pot vorbi și ei, la rândul lor, despre podcast. I-am spus să ceară explicit invitaților săi să îi promoveze podcastul și pe canalele lor de social media. De ce? Pentru ca și prietenii invitaților să vadă postarea lui, iar, ulterior, și prietenii prietenilor lor.


I-am propus să facă o lansare și să creeze HYPE, să pregătească audiența pentru ceea ce urmează. Cum faci asta?

- Faci postări care să anunțe: Lume, lume, postez primul podcast!

- Utilizezi citate din podcast și le distribui în social media

- Creezi imagini sau videouri scurte din podcast cu momentele amuzante / importante, lași loc de mister și de curiozitate ca ulterior când postezi podcastul să intre lumea să se uite.


#GaryV face asta tot timpul - clipuri scurte sau meme-uri dintr-un podcast de 30 minute.

Sunt @Claudia Barabas, consultant la Restart Camp și, dacă și tu cauți ghidare și soluții de la un mentor care să fie lângă tine pas cu pas, ei bine, l-ai găsit!

Dă click pe linkul din descriere și rezervă o oră de consultanță cu mine, să rezolvăm împreună problemele pe care le ai la job sau în business.

Până data viitoare, dă Like și Follow să nu ratezi următorul video!

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page