top of page

Site-ul Ioanei nu atrage clienți


Site-ul Ioanei nu atrage clienți.


Ea își dorește ca afacerea ei să crească, așa că a hotărât să-și creeze și un website pentru o mai mare vizibilitate pe piață, însă acesta nu funcționează așa cum s-a așteptat. A investit timp, energie și resurse financiare, deoarece ea a optat pentru serviciile unor așa-ziși specialiști în dezvoltarea site-urilor web, dar rezultatele par să se lase așteptate.


Ioana a aflat de #consultanța Georgetei Zamfir în Design Grafic #UX & #UI (#UserExperience și #UserInterface) din cadrul #RestartCamp și a cerut ajutor. A început să aplice câteva din tehnicile sugerate de Georgeta, iar rezultatele deja se văd.


Vrei și tu să îmbunătățești experiența utilizatorilor website-ului tău și astfel să atragi mai mulți clienți? #CereConsultanta! Acum are cine să te ajute!


Click aici: 👉👉👉 www.restart-camp.com/learning-store/consultanta-individuala-Design-Grafic-UX-si-UI-p268632260 și rezervă o oră de consultanță Georgeta.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page