top of page

Rubrica Competențe & Abilități din #CV


După ce trecem de partea de Studii din CV, urmează rubrica de Competențe & Abilități, o rubrică foarte importantă.


Sfatul meu pentru #candidati este să nu copieze aici o înșiruire clasică de adjective de pe internet, doar pentru că dă bine: organizat, creativ, atent la detalii etc.


Poate vă regăsiți și în aceste aptitudini, însă să vă gândiți că în eventualitatea unui interviu, recruiterul s-ar putea să vrea să verifice prin exemple concrete sau role play, dacă chiar există acele competențe.


Analizează și vezi dacă poți să aduci argumente din experiența reală care să susțină acele calități.


Eu îndemn mereu recruterii să nu treacă peste rubrica aceasta fără a proba 2-3 competențe din acea listă, care îi folosesc candidatului în noul rol.


Așadar, enumerați doar ce puteți susține cu exemple concrete din experiența anterioară.


De exemplu: pui în CV că ești creativ, însă recruiterul din fața ta își va da ușor seama că nu poți compune un anunț de recrutare atractiv.


Sunt Dora Brăhaița, trainerul tău de la Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică chiar de a doua zi, te aștept online la cursul ”Bazele Personal Branding & Atractivitate ca profesionist (în fața angajatorilor și clienților)” din seria #RestartCamp.

Profită de faptul că în această perioadă Modulul 1 este gratuit. Vezi în descriere când are loc următoarea sesiune și înscrie-te! Avem locuri limitate! ________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri

#like#share#CareerRestart#BusinessRestart

bottom of page