top of page

Prezintă-ți produsele online


Cum merge afacerea ta? În era societății de consum și al progresului tehnologic, prezența on line are un rol vital în succesul afacerii tale. Una dintre acțiunile la îndemână, este vânzarea bunurilor sau serviciilor prin intermediul site-ului web sau a aplicației mobile.

Succesul activității de comerț electronic depinde de mai mulți factori, printre care:

- calitatea produsului sau serviciului oferit

- calitatea conținutului care prezintă oferta clienților

- calitatea designului site-ul web și / sau a aplicației mobile


Calitatea design-ului se măsoară simplu: oamenii trebuie să ajungă la platforma de comerț electronic și să cumpere produsele oferite pe aceasta. Cum? Oferind o experiență pozitivă utilizatorilor. Sunt patru aspecte cheie ale #UX, pe care este util să le reții:

utilitatea – site-ul sau aplicația ajută utilizatorii să aleagă și să cumpere produsele și serviciile de care au nevoie.

utilizabilitatea – navigarea să fie clară și ușoară, fără clicuri inutile, timp pierdut cu încărcarea paginilor sau meniu incomod, frustrarea de a nu primi feedback de la sistem etc.

accesibilitatea – design-ul să poată fi utilizat de diferite categorii de utilizatori, de exemplu, persoanele cu dizabilități (dislexice, daltoniste etc.) sau un nivel scăzut de alfabetizare tehnologică.

dorința - aplicația oferă o experiența plăcută și utilizatorii doresc să revină


Sunt Georgeta Zamfir, trainerul tău de la Restart Camp și dacă vrei să descoperi moduri noi prin care să atragi clienți pentru afacerea ta, te aștept la CURSUL GRATUIT Introducere în Design UX&UI (User Experience & User Interface) din seria #RestartCamp.


Iar dacă îți dorești să accesezi și tu un voucher de discount de peste 50%, te invit la unul dintre cursurile GRATUITE pe care le găsești pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page