top of page

Fișa de Interviu


Care este cel mai comod instrument pe care îl folosești ca recruiter în organizarea și păstrarea informației din timpul unui interviu?

Primul răspuns care sigur îți vine în minte este: 𝐚𝐠𝐞𝐧𝐝𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮.


#AgendaDeLucru are multe “calități”, care îți folosesc la serviciu: este mereu la îndemână sau în mână, este personală, cuprinde diverse informații din ședințe cu echipa, șefii sau colegii, planificări, discuții cu clienții, remindere, interviuri, date care te privesc atât pe tine, cât și pe ceilalți. Este "cu de toate" și te simți în siguranță. Mai mult decât atât, dacă uiți ceva sau nu știi un răspuns exact, spui cu ușurință, fără să te gândești mult: “Stai că nu am agenda la mine!”.


Pentru a te vindeca de această “dependență de agendă”, îți recomand să fii deschis și să aplici instrumente mult mai practice și eficiente pe termen lung, mai ales când susții #InterviuriDeAngajare.


Unul dintre acestea este: 𝐅𝐈Ș𝐀 𝐃𝐄 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐑𝐕𝐈𝐔.


Iată doar câteva situații în care #FisaDeInterviu este mult mai practică decât #AgendaDeLucru:

👉Când ai de făcut evidente și raportări pentru a urmări anumiți indici în procesul de recrutare

👉Când angajatul reclamă că așteptările de la început nu-i sunt atinse

👉Când ești nou într-o companie și nu ai acces la informații anterioare despre angajați

👉Când faci o analiză a imaginii și atractivității angajatorului pe piața #FisaDeInterviu cuprinde elemente cheie referitoare la #candidat și #rol și se păstrează la dosarul angajatului, după ce acesta a parcurs toți pașii în procesul de recrutare și a obținut jobul. Ai acces direct și rapid la informații anterioare, care îți sunt de folos în situații actuale, fără a mai răsfoi în disperare zeci de pagini de agenda sau mai grav, agende peste agende.

👉Acest document este la fel de util, atât în cazul recrutării externe, cât și interne. Asta ca să nu ai parte de necunoscute în situații neprevăzute.


Sunt Dora Brăhaita, trainerul tău din Restart Camp și dacă vrei să afli și despre alte instrumente care îți cresc eficiența și #NivelulDeProfesionalism ca recruiter, vino la CURSUL GRATUIT - 𝗜𝗻𝘁𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲 𝗶𝗻 𝗛𝗥 (𝗥𝗲𝗰𝗿𝘂𝘁𝗮𝗿𝗲&𝗦𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲) 𝘀𝗶 𝗘𝗺𝗽𝗹𝗼𝘆𝗲𝗿 𝗕𝗿𝗮𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴, care va avea loc curând.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul I (3 ore) este 📣 #GRATUIT. Profită și rezervă-ți un loc ACUM la un #CursGratuit 👉👉👉 aici .


Mai mult decât atât, vei avea ocazia să continui cursul cu #PracticaPeBune timp de 6 luni, în timpul tău liber, în #TabaraOnline#RestartCamp. Vino la curs să afli detalii.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page