top of page

episod 2: Măsurarea rezultatelor la sfârșitul unei campanii de EB


Măsurarea rezultatelor, pentru că la finalul întregii campanii noi trebuie să vedem cât de mult au funcționat toate lucrurile pe care le-am încercat noi să le facem.


Să spunem că ne-am setat să recrutăm 40 de noi colegi. Normal că vom vedea, împreună cu echipa de recrutare, dacă am reușit să atingem numărul de candidați pe care l-am propus la începutul campaniei. Sau, dacă este vorba de promovarea în comerciale, ne referim la o campanie făcută în colaborare cu echipa de marketing.


La fel, vom vedea dacă vânzările au crescut, dacă, de exemplu, pagina noastră de cariere are un număr de vizitatori mai mare, și tot așa, depinzând de obiectivele pe care ni le-am propus noi încă de la bun început.


Sunt Alexandra F. Iorga, trainerul tău de la @Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică chiar de a doua zi, dă Like & Follow paginilor noastre #RestartCamp.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page