top of page

Dorin nu mai are rezultate bune în Social Media



Dorin este un copywriter la început de drum într-o companie de mobilă de pe piața din România. La angajare i s-a spus ca are mult potențial și că va fi susținut de colegii cu experiență, însă că va trebui să învețe și pe cont propriu această meserie.


Mai nou, a trecut pe #SocialMedia și unele postările ale sale au multe vizualizări și un număr mai mare de click-uri, însă altele nu. El a început să stea cu frică să nu fie concediat, pentru că e în perioada de probă și deja parcă a văzut câteva priviri răutăcioase din partea colegilor. Este foarte muncitor și stă ore în șir să se asigure că textele sale au impact cât mai mare și că face o treabă bună.


Dorin nu înțelege ce mai poate face. A citit mai multe articole pe Google și unele lucruri de acolo deja le face. Însă altele nu reușește să le înțeleagă sau să le pună în contextul industriei lui.


Navigând pe rețelele de Social Media, a dat peste un curs de Social Media & Copywriting pentru începători. Lui Dorin i s-a părut o idee foarte bună, așa că s-a înscris la curs. Și uite așa a înțeles ce elemente îi lipseau, iar acum este din nou unul dintre cei mai apreciați angajați. El și-a recăpătat încrederea în sine iar, pentru viitor, știe ce are de făcut pentru ca postările sale să aibă impact.


Dacă și tu ești o persoană care vrea să înceapă o carieră de copywriter și care ar vrea să învețe cum să scrie texte mai convingătoare, cu impact direct în vânzări, hai la acest #CursGratuit: Bazele Social Media (Strategie & Copywriting de la Restart Camp.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul I (3 ore) este 📣 #GRATUIT.


Rezervă-ți un loc ACUM la acest #CursGratuit 👉👉👉 aici


Mai mult decât atât, vei avea ocazia să continui cursul cu #PracticaPeBune timp de 6 luni, în timpul tău liber, în #TabaraOnline#RestartCamp. Vino la curs să afli detalii!

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page