top of page

Diferența dintre #CV și profilul de #LinkedIn



CV-ul și profilul de LinkedIn nu trebuie făcute identic, chiar dacă le folosești pe amândouă atunci când aplici.


Când vine vorba de profilul de LinkedIn, vorbim automat de mediul online, unde există motoare de căutare, roboți de selecție etc.


Profilul de LinkedIn trebuie adaptat prin introducerea unor cuvinte cheie, începând de la secțiunea de sub nume și prenume, până la restul rubricilor detaliate.


Cuvintele cheie trebuie mult mai tare evidențiate decât într-un CV clasic, astfel CV-ul devine mai vizibil și mai ușor de găsit de către #recruiteri.


Așadar, abordarea este diferită când îți ajustezi CV-ul și profilul de LinkedIn.


Diferența nu e majoră, însă cuvintele cheie, bine alese, pot să-ți garanteze un mai mare succes când vine vorba de un CV online.


Ceea ce poate să-ți garanteze un mai mare succes când trimiți CV-ul pe mail către angajatorul respectiv este un text bine făcut, mai degrabă decât o scrisoare de intenție.


Sunt Dora Brăhaița, trainerul tău de la Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică chiar de a doua zi, te aștept online la cursul ”Bazele Personal Branding & Atractivitate ca profesionist (în fața angajatorilor și clienților)” din seria #RestartCamp.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul 1 este gratuit. Vezi în descriere când are loc următoarea sesiune și înscrie-te! Avem locuri limitate!

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri

#like#share#CareerRestart#BusinessRestart

bottom of page