top of page

Diferența care face diferența


Modelarea este un proces care apare in dezvoltarea omului inca din copilarie cand in mod inconstient se copiaza atitudinea, comportamentele, credintele si valorile parintilor si mai tarziu si a altor persoane din mediu.


Cea mai frumoasa expresie pentru modelare este: “a descoperi diferenta care face diferenta”. Probabil o sa te intrebi cum facem acest lucru? Ar fi bine ca pentru o perioada de timp, sa urmaresti, cu detasare, ceea ce face, cum se comporta, ce atitudini are aceea persoana pe care dorsti sa o modelezi. Apoi sa alegi un moment potrivit pentru o discutie in care ideea este sa NU primesti sfaturi ci sa depistezi la aceea persoana, aceea diferenta care face diferenta.


Directiile sunt: ce face ( comportament), cum face ( strategii de gandire) si de ce o face ( credinte, valori si presupuneri).


Iar daca vrei un mediu unde sa intalnesti oameni asa ca tine, frumosi si cu nevoia de dezvoltare si autocunoastere, te invitam alaturi de Restart Camp. Aici propunem solutii pentru tine.


Daca ai nevoie de sustinere, noi, la Restart Camp, avem solutii potrivite pentru tine si te asteptam la #ConsultantaPersonalizata, fix pe nevoile tale. Detaliile le gasesti aici: click


Iar dacă îți dorești să accesezi și tu un voucher de discount de peste 50%, te invit la unul dintre cursurile GRATUITE pe care le găsești pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.

bottom of page