top of page

De ce este important ce și cum scriu în CV?



Cum să ai un CV atractiv?

Cum să-ți faci un CV care să-ți garanteze, pe cât se poate, succesul atunci când aplici și îți depui candidatura la un angajator? Sau să-ți garanteze faptul că ești chemat la interviu? Sau că treci în etapa următoare?


Atunci când candidații, sau chiar și angajații în căutare de job, au mai multe încercări de a aplica, de a merge la interviuri, încercări poate eșuate, pentru că lucrurile nu se concretizează, pot să existe mai mulți factori, din cauza cărora lucrurile nu ies așa cum se așteaptă.


Nu ține întotdeauna doar de CV, însă CV-ul este un element foarte important, care poate să determine angajatorul / recruiterul să te sune, să te selecteze ca fiind un candidat potrivit pentru ceea ce are nevoie.


Sunt Dora Brăhaița, trainerul tău de la Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică chiar de a doua zi, te aștept online la cursul ”Bazele Personal Branding & Atractivitate ca profesionist (în fața angajatorilor și clienților)” din seria #RestartCamp.


Profită de faptul că în acestă perioadă Modulul 1 este gratuit. Vezi în descriere când are loc următoarea sesiune și înscrie-te! Avem locuri limitate!

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri



bottom of page