top of page

Dana nu reușește să se angajezeDana are un CV impresionant, cu sarcini diferite și multiple proiecte pe care le-a coordonat, însă acum este nevoită să își găsească #UnNouLocDeMuncă, ceea ce nu e deloc ușor.


Interviurile la care merge par sa decurgă bine, însă până acum nu a primit niciun răspuns. Ea nu înțelege unde greșește.


Dana are acum nevoie de #îndrumare, să învețe cum să se prezinte în fața angajatorilor, așa că s-a înscris la un #cursGRATUIT: Introducere în #PersonalBranding și Atractivitate ca profesionist susținut de Dora Brăhaița.


Vrei si tu să înțelegi unde greșești? Vino la CURSUL GRATUIT - Bazele PERSONAL BRANDING ȘI ATRACTIVITATE CA PROFESIONIST (în fața angajatorilor și clienților) de la #RestartCamp.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul I (3 ore) este 📣 #GRATUIT.


Rezervă-ți un loc ACUM la acest #CursGratuit 👉👉👉 aici


Mai mult decât atât, vei avea ocazia să continui cursul cu #PracticaPeBune timp de 6 luni, în timpul tău liber, în #TabaraOnline #RestartCamp.Vino la curs să afli detalii!


Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Comentarios


bottom of page