top of page

Cristi a reușit să își creeze un portofoliu pentru primul lui job ca designer



Tu de ce crezi că ai nevoie pentru a practica o meserie?


Pentru Cristian Șincă, diplomele și cunoștințele teoretice au fost doar un prim-pas în dezvoltarea sa profesională, însă avea nevoie de un cadru organizat, care să îi permită să aplice toate aceste noțiuni, sub îndrumarea atentă a unor experți în domeniu.


Cristian ne povestește în cadrul unui #TestimonialRestartCamp despre cum s-a alăturat proiectului și ce crede el că îl diferențiază, ce a însemnat pentru el această experiență și cum a reușit să-și creeze un portofoliu, aplicând în Restart Camp informațiile dobândite în timpul facultății.


Îți dorești să capeți și tu #ExperientaInCv?

Am creat pentru tine #TabaraOnline #RestartCamp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în #Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, Employer Branding,#GDPR și #SecuritateaInformatiei.


Te așteptăm în proiect, să dobândești #experienta de care ai nevoie! Primul pas este să te înscrii la unul dintre cursurile de la Modulul 1 (3 ore). În această perioadă poți participa la un curs, la alegere, în mod #Gratuit. Rezervă-ți ACUM un loc la un #CursGratuit, la alegere 👉👉👉de aici.


Participând la curs vei obține mai multe detalii despre cum poți începe practica la Restart Camp.Iar pentru mai multe povești despre #PracticaProfesionala, resurse de învățare și informații actuale despre piața muncii din România, abonează-te la canalul nostru, urmărește-ne pe Facebook, LinkedIn și Instagram!

————

Credit: editare & montaj video - @Oana Dorobanțu & Diana Georgiana Invitat - Cristian Șincă


————


Credit: editare & montare video - Oana Dorobanțu & Diana Georgiana

Invitat - Cristian Șincă

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page