top of page

Ce urmează în perioada următoare?




Îți dorești să afli cum să fii mai vizibil în fața angajatorilor? Poate ai nevoie de competențe noi și poate... că sunt din domenii la care nu te-ai gândit până acum. Poate ți-ar fi util să știi ce stă la baza unui #ProcesDeRecrutare profesionist sau cum să creezi o mai bună #StrategieDeVanzari sau de #Marketing Digital pentru un #BrandPersonal mai puternic, să te faci remarcat de recrutori. Sau poate ai nevoie să înțelegi mai bine cum poți folosi #SocialMedia ? Ai auzit și de GDPR și ai avea un avantaj în CV dacă ai avea și expertiza asta?


În online ai văzut atât de multe articole și cursuri, iar în librării sunt atât de multe cărți, că nici nu știi de unde să începi.


Ce e de făcut?


Ai noroc, în săptămânile următoare cursurile #RestartCamp te pot ajuta oferindu-ți răspunsurile la 99,99% din întrebările tale.


Profită de faptul că în această perioadă poți participa la un curs Modulul I (3 ore) din suita Restart Camp, la alegere, în mod 📣 #GRATUIT.


Rezervă-ți un loc ACUM la un #CursGratuit 👉👉👉 aici


Mai mult decât atât, vei avea ocazia să continui cursul cu #PracticaPeBune timp de 6 luni, în timpul tău liber, în #TabaraOnline #RestartCamp.Vino la curs să afli detalii!




Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page