top of page

Candidatul potrivit în rolul potrivit



Candidatul potrivit în rolul potrivit – cea mai grea misiune a unui recruiter!


În teorie sună bine, în practicăîți poate influența considerabil bugetul!

Departamentul de #HR, în special prin gestionarea “după ureche” a procesului de recrutare & selecție, poate să provoace pagube financiare importante companiei. Astfel, identificarea rapidă a candidatului potrivit pentru fiecare poziție deschisă, devine cea mai grea misiune a unui #recruiter.


Cu ce trebuie sa se potriveasca candidatul, mai exact?


Contextul și provocarile echipei din care va face parte sunt factorii determinanți după care stabilim dacă un #candidat e mai potrivit decât altul, în acel rol și în acel moment, pentru echipa și pentru companie. Dacă un candidat nu este potrivit ACUM, nu înseamnă că nu va fi niciodată, însă așa se face departajarea!

Sunt Dora Brahaiță, trainerul tău de la Restart Camp și dacă vrei să eviți #ErorileDeRecrutare, te aștept la CURSUL GRATUIT din seria #RestartCamp - Bazele HR (recrutare & selectie) și Employer Branding, care va avea loc curând.


Află în descriere linkul unde iți poți rezerva și tu un loc la sesiunea următoare.

Dă like și follow și ne vedem data viitoare.

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri.


Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page