top of page

Anca nu mai e la curent cu noutățile din domeniul ei



Anca este proaspăt mămică. Ea iși iubește fetița nespus de mult și vrea să-i ofere tot ce e mai bun.


Înainte să se nască Raluca, Anca a lucrat doar 7 luni în departamentul de Marketing al unei companii. Era super încântată că reușise să înceapă o nouă carieră într-un domeniu atât de dorit de ea. Din păcate însă, pe durata concediului de creștere și ingrijire copil, atractivitatea ei pentru angajatori s-a redus dramatic. În plus, compania unde a lucrat, datorită panedemiei, a început să facă restructurări.


Concediul ei mai are puțin și se apropie de final și, din cauza pauzei, ea se teme că nu va mai găsi un loc de muncă în acest domeniu în altă parte. A început să aplice la job-uri de câteva luni deja, dar tocmai această deconectare de domeniul de activitate o dezavantajează și nu trece de prima etapă. CV-ul ei nu este ales.


Căutând o soluție rapidă pentru a-și adăuga experiență în CV, Anca a descoperit modulul 1 al cursului Bazele Marketing Digital și offline, ținut de Alina Anghel, din cadrul Restart Camp. S-a înscris la curs și apoi a început perioada de practică. Ea este mai încrezătoare acum. Deja are câteva săptămâni de când a început din nou să fie chemată la interviuri.


Ești și tu într-o situație asemănătoare cu cea a Ancăi?

Vino și tu la cursul Bazele Marketing Digital și offline, din cadrul #RestartCamp.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul 1 (2 ore) este 📣 GRATUIT. Profită și rezervă-ți un loc ACUM la acest #CursGratuit 👉👉👉 aici: www.restart-camp.com/cursuri/marketing


Mai mult, vei avea ocazia să continui cursul cu #PracticaPeBune timp de 6 luni, în timpul tău liber, în #TabaraOnline #RestartCamp. Vino la curs să afli detalii!

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page